Boka din konferens i Malmö

När man ska boka konferenslokal är det flera punkter som är viktiga. Dels är det viktigt att det finns lokaler som är anpassade efter om man är en stor eller liten grupp och dels är det viktigt tt lokalen ligger bra till rent geografiskt. Det är också viktigt att det finns kunnig personal som kan hjälpa till med tekniska saker som högtalare och mikrofoner om man behöver det. 

Om man ska boka konferenslokal i Malmö så är Folk Mat och Möten att rekommendera. De har stor erfarenhet av att anordna konferenser och dessutom ligger de centralt. På endast 11 minuter kan man ta sig från Malmös centralstation med Stadsbuss 5, till konferenslokalen. Bussen stannar dessutom alldeles utanför dörren. 
En annan fördel är att de har hela 6 olika konferenssalar vilket gör att man kan få en lokal som är anpassad efter hur många man är som deltar i konferensen. Här finns lokaler som rymmer så få som 6 personer till lokaler som rymmer ända upp till 200 personer. 

 

Folk Mat och Möten har dessutom stor erfarenhet av konferenser vilket gör att de kan hjälp en att skräddarsy ett paket som man vill ha. Här har de också en trevlig restaurang som serverar säsongsanpassad och närodlat mat. Här kan man njuta av såväl en trevlig lunch som en trerätters middag. Kanske har man bokat konferensen över flera dagar och vill boka frukost, lunch och middag. Här finns också en liten shop där de säljer egenproducerade produkter, som an vara roligt att besöka om man har en stund över. 

Här finns inte bara utrymme för konferenser utan här finns det möjlighet för olika typer av tillställningar. Här kan man skräddarsy ett paket och få det precis som man vill ha det.