Hur gör experterna när de flyttar – vi visar dig de olika stegen

28 februari 2023 Staffan Ehrlin

editorial

Hur gör experterna när de flyttar – vi visar dig de olika stegen

När det är dags att flytta har du mycket att göra. Du har inte bara packningen att oroa dig för, utan även att se till att allting installeras korrekt på den nya platsen – utan stress eller hicka på vägen! Att flytta kan verka skrämmande, oavsett om det är tvärs över staden eller halvvägs runt om i världen. Men var inte rädd – med lite know-how och expertråd från dem som går igenom denna process hela tiden kommer flytten faktiskt att bli lättare än väntat. Här vill vi dela med oss av vad experter ofta gör när de installerar sig i ett helt nytt hem. Från att undersöka flyttfirmor till att veta hur man bäst städar sitt gamla utrymme och ser till att ingenting blir kvar; vår enkla steg-för-steg-guide är utformad för alla som kanske letar efter knep och tips från oss som är rutinerade veteraner på det här området!

flyttfirma Stockholm

Undersök flyttfirmor först

Först och främst bör du börja undersöka flyttfirmor innan du ens börjar tänka på att packa. Fråga runt efter rekommendationer från vänner eller grannar som nyligen har flyttat – använde de ett företag som var pålitligt och effektivt? Få flera offerter från olika företag och ställ frågor om deras tjänster, försäkringsskydd och priser. När du väl har hittat det som passar bäst för din se till att du har alla nödvändiga papper i ordning.

När det gäller packning finns det ett par saker att tänka på. Använd tydliga lådor – på så sätt vet du exakt vad som finns i varje låda och var det ska hamna när du packar upp på din nya plats. Märk dina lådor efter rum med en detaljerad inventering av innehållet i varje låda. Packa också in bräckliga föremål på ett säkert sätt och se till att alla möbler är säkert insvepta med filtar och bubbelplast.

Hittar du en bra flyttfirma kommer de ta han dom allt åt dig.

 

 

Fler nyheter