Så tjänar du pengar på överflödiga guldsmycken

13 augusti 2020 jonas olsson

Ibland kommer man över saker och ting som har ett visst värde, men som man inte har någon användning av. Det händer också att man äger någonting som en gång har haft ett väldigt högt värde både monetärt och emotionellt mätt, men där föremålet har tappat det emotionella värdet.

Ett exempel på ett föremål i den kategorin skulle till exempel vara en förlovningsring eller ett generellt smycke av guld som du har fått av en ex-partner. En partner som visade sig vara ett otroget stolpskott, en svikare och en nolla du aldrig mer vill veta av.  

En latent betalning 

Ringarna, halsbanden och armbanden av äkta guld som hen överöste dig med och som gjorde dig så lycklig en gång i tiden är numera bara krimskrams som innehåller smärtsamma minnen. Tänk då om någon berättade för dig att du kan sälja ditt guld och tjäna pengar samtidigt som du städar ut någonting ur ditt liv som det helt enkelt inte finns plats för längre.

Att sälja guld kan vara en bra idé för dig som äger föremål av guld som annars bara ligger och samlar damm i någon byrålåda. Varför då inte förena nytta; att bli av med någonting önskat, med nöje; tjäna pengar du kan använda till någonting betydligt roligare.  

 

 

Belöna dig själv 

För visst vore det ett ultimat sätt att gå vidare från en dysfunktionell och materialistisk relation? Tänk om du kunde förvandla massa emotionellt värdelösa smycken till pengar som finansierar en hitta dig själv-resa till Karibien? Där kan du ligga på stranden och tänka hur mycket bättre du förtjänar än den som försökte köpa din kärlek med guld.

Nu är guldet sålt och du är lyckligare än någonsin. Det kommer alltid att finnas en marknad för guld. Det har det gjort i alla tider, och kommer göra även i framtiden.

Fler nyheter

13 augusti 2021

Sexdating för dig