Säkra ditt hem

En modern låsfirma idag arbetar inte bara med att montera och laga mekaniska lås som förr. Idag har de seriösa låssmederna utvecklats till att bli experter inom säkerhetsområdet. Anlita ett välrenommerat företag som sysslar med säkerhetsteknik för att se över dina lås så att de kan möta dagens behov. Idag behöver vi låssystem av hög prestanda, och det kan vara värt att se över hur digitala låssystem fungerar. Ju bättre skyddat ditt hem och dina saker är – desto mindre problem får du med försäkringsbolag vid stöld eller inbrott av något slag. Försäkringsbolag förutsätter att deras kunder har gjort allt de kunnat för att skydda sina materiella värden.

 

 

Erbjudanden i ett brett spektra

 

Rätt företag hjälper dig att finna rätt utrustning för just dina behov. Behöver du passersystem, digitala låssystem, dörrautomatik, bokningssystem, porttelefon, kameraövervakning, överordnade system, besökssystem eller inbrottslarm – så erbjuder företag som Pignus Säkerhetsteknik allt detta. Du kan kan finna iloq i Kumla bland deras samarbetspartners vilka erbjuder ett lättanvänt, smart, elektroniskt och digitalt säkerhetssystem. Detta system innebär att alla nycklar och cylindrar programmeras, vilket ger den eller de som administrerar systemet en stor kontroll över vilka som kommer och går – genom vilka dörrar – och vilka tider på dygnet. Om en nyckel kommer bort går den enkelt att omprogrammeras och den kan sedan återanvändas om den kommer till rätta. 

 

Service hela vägen

 

Gratis rådgivning är ett självklart erbjudande hos ett seriöst säkerhetsföretag. Att företaget är fabrikatsoberoende ger möjlighet till fler samarbetspartners och därmed bredare expertis. Givetvis tar företaget ansvar hela vägen från projektering och installation. De går också igenom alla produkter och mjukvaror som de har levererat och installerat så att allt fungerar som det ska. Företaget fortsätter därefter att finnas till hands för support, serviceavtal, hosting och  administrationstjänster. Det är därför viktigt att anlita rätt företag för lås- och säkerhetsuppdrag, då uppdraget ofta bygger på ett långvarigt samarbete.