Väggdekor som piffar till hemmet

30 juni 2021 Cecilia Olsson

Väggdekorationer är ett effektivt sätt att göra en stor förändring i ett rum med små medel. Wallstickers går att fästa på väggen ungefär som ett klistermärke och kan innehålla väldigt fina och små detaljer. Det går även att välja olika storlekar på sin väggdekoration vilket gör att man till exempel kan ha en liten wallsticker över en byrå eller täcka en stor del av en vägg. Det finns även mängder av motiv att välja mellan så det brukar inte vara något problem att hitta en väggdekoration som passar oavsett i vilket rum den ska sitta.  

Dekorera barnrummet med söta figurer och motiv

Det är väldigt gulligt att sätta upp wallstickers med tecknade motiv i barnrummet. Vissa wallstickers kan dessutom innehålla barnets namn, något som gör väggdekorationen lite mer personlig. Väggdekaler kan fästas på i princip alla släta, torra ytor i rummet och man kan därmed enkelt fylla en tom yta med ett gulligt motiv. 

Var noggrann när du sätter upp wallstickern

När man ska sätta upp en wallsticker så kan det vara bra att först prova sig fram till den bästa placeringen genom att tillfälligt sätta upp den på väggen utan att ta bort skyddsfilmen. Då säkerställer man att väggdekorationen hamnar på helt rätt plats. Det är också väldigt viktigt att ytan man fäster väggdekorationen på är helt ren och torr för att den ska kunna fästa så bra som möjligt. 

Webbshop som själva framställer väggdekor för hela hemmet

Sohu-shop är en webbutik som både framställer och säljer väggdekaler och wallstickers. Väggdekoren är av hög kvalitet och det finns framförallt mängder av motiv till barnrummet eftersom ägaren (Stina Christensen Møller) har ett särskilt intresse för just barnmotiv. Även om barnrummet kan hamna lite i fokus så finner man också motiv och texter som passar i hemmets övriga rum. Hela sortimentet finns på sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html. 

Fler nyheter