Behöver du hjälp av ett tryckeri?

Både företag och privatpersoner kan ta hjälp av ett tryckeri i olika situationer. Behöver ni trycka upp broschyrer, informationsmaterial eller visitkort? Eller vill du förstora upp ett fotografi och använda som tavla att ha på väggen? Möjligheterna är många. Kanske vill du till och med ha hjälp med den grafiska designen och få ett proffs att snygga till materialet innan det går till print. Tänk att det går att vända sig till ett och samma företag för allt det här!

 

 

Vilka tjänster går att beställa?

Vilka tjänster går att beställa på ett tryckeri? Det mesta som har med tryck att göra egentligen. Det går lika bra att trycka upp reklamaffischer i flera exemplar till företaget eller trycka upp t-shirts till möhippan. Tryckt material som broschyrer, flyers, affischer och böcker är det som de flesta tänker på när någon säger tryckeri. Men det går lika bra att trycka upp fotografier på kläder, canvas eller föremål såsom muggar. Varför inte göra en fin fotokalender? Du kan själv välja bild och text. Designen blir personlig och precis så som du vill ha den! Perfekt att pryda hemmet med. Eller varför inte ge bort som present? Med hjälp av ett tryckeri kan du få professionellt gjorda produkter med dina personliga bilder på. Perfekt till studenten, bröllopsparet eller födelsedagsbarnet!

 

Hur ska jag välja tryckeri?

Det finns en hel del tryckerier som vänder sig både till företag och privatpersoner. Kolla runt på nätet – där finns ett stort utbud av tjänster att välja mellan. Det är ett bra sätt att jämföra kvalitet och priser. Ska du bara beställa ett par enstaka exemplar går det bra att beställa online. Ska du däremot beställa stora kvantiteter kan det såklart kännas bra att välja ett tryckeri nära dig. Här är ett tryckeri i växjö som erbjuder helhetslösningar till både företag och privatpersoner.