Dags för en helt ny hårstil?

Håret är en viktig del av vår look. Med det kan vi prägla vår stil och uttrycka vår personlighet. Från tid till tid kan det vara nyttigt med en förändring. Kanske du är trött på samma gamla hårfärg och vill prova på någonting annorlunda. Eller kanske du genomgår vissa förändringar i ditt liv, och skulle vilja börja en ny fas med en ny look. 

Att skaffa sig en ny hårstil kan innebära drastiska förändringar. Till exempel att gå från mörkt till platinablont. Långt hår till en kort bob. Eller färga håret i fantasifärger. Sådana förändringar ger en kick på både looken och självkänslan. 

 

 

Värt att tänka på

Vill du genomgå en stor hårförändring är det bäst att lita på en erfaren och välutbildad frisör. I de flesta fall kan det behövas expertis inom färgning och blekning. Även för att veta vilken hårstil som passar bäst enligt din ansiktsform, personlighet och till och med kroppsspråk. Ett bra tips på en professionell frisör i Linköping är Studio 22. Det är en intercoiffure salong, där all personal kan hår på alla plan.

Kom ihåg att en professionell stilist kan kosta lite mer än en ordinär frisörsalong, men resultatet gör skillnaden.

 

 

Tips på heta looks

Din frisyr kommer att vara som statement för din personlighet. Du kan välja att styla den efter behag. Dock spelar din livsstil stor roll när du ska välja en ny hårstil. Tycker du till exempel om att styla ditt hår varje dag, kan du välja en djärv färg i rosa toner, eller platinablont i en kort klippning. Men är du low-maintenance och föredrar att håret tar hand om sig själv kan välja en ljus balayage. En hårfärgning som gör utväxten osynlig och ser snyggt ut i alla frisyrer. Ring din frisör redan idag för att boka in en tid för din nya look!