Frigolitskyltar en lättviktare bland skyltarna

17 november 2020 Lily Hansen

För att få uppmärksamhet gentemot kunder behöver man någon form av reklam utåt. För en del mindre och lokala företag kan det räcka med den så kallade mun-till-mun-metoden. Det innebär att nöjda kunder gärna berättar vidare för andra hur bra företaget är och varför man skall anlita det företaget. 

Andra företag har kanske en logotyp eller ett typsnitt de vill bli förknippade med för att nå längre än det lokala. För att synas ännu mer kan man låta göra en synlig skylt med företagsnamnet och logotypen. Det gäller att välja rätt, eftersom framgången kommer att bero på resultatet.

 

Att synas på rätt sätt

Använder man skyltar i frigolit kan man använda dem både inomhus och utomhus. Favörerna för att använda frigolit till skyltar är många. En av dem är att de väger väldigt lite i förhållande till exempelvis metallskyltar. Tack vare sin lätta vikt är de lätta att flytta på om man skulle behöva det.

 

 

Håller man på med montering av mässmontrar så är det en fördel med flyttbara och lätta skyltar i frigolit. En annan fördel är att skylten blir i 3D och mer levande när den så att säga poppar upp på väggen. En slät vägg är mer ointressant för ögat och med en 3D-skylt fångas intresset hos åskådaren.

 

Prisvärda och tåliga skyltar

Frigolitskyltar går att hänga utomhus också, vilket kanske inte är det första man tänker på, de är både väder- och vindtåliga. Möjligen finns det de som tänker att frigolitskyltar är gjorda i byggfrigolit som används vid olika byggen. Faktum är att skyltfrigoliten som används är betydligt hårdare och tåligare än byggfrigolit. 

En tillverkare av frigolitskyltar är https://www.scandexpo.se. De har lång erfarenhet av nöjda kunder som gärna återkommer. Att göra snygga skyltar som håller ger bra reklam åt företaget. Att göra företagsskyltarna i frigolit är både prisvärt och snyggt!

Fler nyheter

13 augusti 2021

Sexdating för dig