Introduktion av Amtico.com/se – Golvvalet för ett modernt hem

06 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Satsa på  designgolv

På Amtico är de stolta över att ligga i framkant när det gäller golvdesign. Deras expertteam reser runt i världen för att hitta de senaste trenderna inom färg, mönster och struktur så att de kan ge dig dessa trender. I år är de glada över att kunna presentera deras senaste kollektion.

Amtico är ett golvval som kombinerar det bästa av två världar – den naturliga skönheten hos sten med hållbarheten hos keramiska plattor. Precis som alla deras produkter är det utformad för att stå emot slitage och slitage samtidigt som den fortfarande ser ut som ny. Men det är inte allt – det är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till det perfekta valet för upptagna familjer eller alla som vill ha ett golvalternativ med lite underhåll.

Om du letar efter ett golvalternativ som får ditt hem att se modernt och elegant ut är Amtico.com/se det perfekta valet för dig. Fortsätt läsa för att lära dig mer om deras senaste produkt och se några exempel på hur den kan användas i ditt hem.

image

Skapa ett unikt utseende

Det finns två huvudtyper av Amtico produkter – kakel och plankor. Plattor finns i en mängd olika former och storlekar, så att du kan skapa ett unikt utseende för ditt hem. Plankor är bredare och längre än plattor, vilket gör dem idealiska för större utrymmen eller för att skapa ett mer traditionellt utseende. Oavsett vilken typ du väljer är alla Amtico-produkter utformade för enkel installation och långvarig skönhet

Amtico plattor
Om du letar efter ett golvalternativ som gör ett uttalande är Amtico-plattor rätt väg att gå. Dessa plattor finns i både stora och små storlekar och kan användas för att skapa en mängd olika utseenden. Du kan till exempel använda stora kakelplattor för att skapa ett elegant, modernt utseende eller mindre kakelplattor för att skapa något med mer visuellt intresse. Oavsett vilken stil du har finns det en Amtico-platta som är perfekt för dig.

Amtico plankor
Letar du efter något lite mer traditionellt? Amtico plankor är bredare och längre än kakelplattor, vilket gör dem idealiska för större utrymmen eller för att skapa klassiska utseenden som fiskbens- eller chevronmönster. Du kan också använda dem för att skapa mer moderna utseenden genom att installera dem i intressanta mönster eller använda dem för att framhäva accentväggar eller andra arkitektoniska inslag i ditt hem.

Oavsett vilken stil du har finns det en Amtico-produkt som är perfekt för dig. Deras expertteam har rest runt i världen för att hitta de senaste trenderna inom färg, mönster och textur så att de kan ta dessa trender till dig. Om du letar efter ett golvalternativ som får ditt hem att se modernt och elegant ut är Amtico det perfekta valet för dig. Tack för att du läste!

Fler nyheter