Gasolflaskor till företag och privatpersoner

21 oktober 2020 Cecilia Olsson

Gasol är något som har väldigt många användningsområden både i hemmet, ute i naturen och på arbetsplatsen. Gasol kan användas som drivmedel till truckar och erbjuda ett effektivt sätt att avlägsna ogräs utan att behöva använda bekämpningsmedel som kan förorena marken och/eller grundvattnet. Gasol kan också vara det som gör det möjligt att laga en god middag då du är ute med husvagnen eller vill grilla utan sot och aska.

Gasol blir aldrig dåligt i flaskan eller tanken

En annan riktigt bra egenskap som gasol har är att den aldrig härsknar i tanken eller flaskan, så du kan alltid se till att ha en extra flaska för att säkerställa att du aldrig står utan gasol när du behöver den. Du ska dock alltid komma ihåg att förvara flaskan stående samt kontrollera regulatorn och slangar då du byter flaska. Genomför även ett läcktest minst en gång per år samt varje gång du gör ett byte.

Förläng sommaren med en terrassvärmare 

Gasol har som sagt många användningsområden och ett av dem erbjuder möjligheten att njuta av frisk luft även efter att sommaren är slut, något som verkligen känns högaktuellt just nu. Med en gasoldriven terrassvärmare kan du njuta av din balkong eller uteplats länge till utan att behöva frysa på kuppen. Frisk luft är alltid bra och det är skönt att kunna njuta av den på en mysig plats morgon som kväll. 

Gasol för privatperson och företag

Skaffa gasol av hög kvalitet vare sig det rör sig om gasol till spisen eller en byggvärmare. Primagaz är ett företag som vänder sig till både privatpersoner och företag. De har Sveriges bredaste utbud av gasolflaskor som de levererar till hela landet. Till företag som använder stora mängder gasol erbjuder de överjordiska, underjordiska, mobila och tillfälliga tankar. Gå in på www.primagaz.se och läs mer om vad de har att erbjuda. 

Fler nyheter

13 augusti 2021

Sexdating för dig